Å nå drømmer og mål

Å nå drømmer og mål du har drømt om lenge, gir en helt spesiell opplevelse av mestring. Fagbrevet er nemlig den drømmen som er superrealistisk å oppnå. Faktisk er det så realistisk at du kan få det på plass innen rimelig kort tid. 27.7 går startskuddet for en ny runde med påmelding til teorikurset, og du er hjertelig velkommen til å bli med!

Det er kjekt å drømme. Jeg drømmer ofte om hvordan livet vil se ut når jeg har dratt i land den lottomillionen, eller hvor fantastisk jeg har det på drømmehytta på drømmefjellet. Det er kjekt å drømme, men med mindre du tar litt action, så blir det med drømmen!

Noen drømmer er ikke laget for andre ting enn å bare underholde og lage og’stemning. Jeg innser for eksempel at lottomillionene ikke akkurat står i kø for å komme inn på kontoen min, men gud bedre meg så blid jeg kan bli etter en god runde med millionærdagdrømming.

Noen drømmer er laget for å dytte deg i rumpa, få deg over dørstokkmila og bare komme i gang! I sommer oppfylte jeg en 13 år gammel drøm, nemlig gå de 10+ milene over vestlandske fjell fra Stavanger og hjem til heimbygda mi, Erfjord. Som alle drømmer var det arbeid mens det sto på, men når målet var nådd finnes det ingen bedre følelse.

Ingenting i verden er bedre enn å nå et mål!

Jeg kom meg gjennom langturen til fjells. Det var helt magisk. Det var mye regn, endel sol, mektige vestlandske fjell og humøret mitt var like mye opp og ned som turstien. Slik er det vel kanskje når man utfordrer egne grenser til det ytterste.

På høyfjellet, rett før jeg var i mål, ble vi overrasket med skikkelig dårlig vær. Da tok vi i bruk den viktigste fjellvettregelen av de alle: «Det er ingen skam å snu!» Det var surt å ikke nå helt frem, men jeg var i hvert fall kommet frem til rett kommune. Det er godt nok for meg. Da hadde vi trasket i åtte dager, og den dusjen som ventet meg var helt himmelsk! Jeg gleder meg allerede til neste tur.

Å nå drømmer og mål
Å nå drømmer og mål er den beste følelsen!

Dette var min drøm. Det var skummelt, men jeg tok sats og hoppet i det. Dørstokkterskelen har en tendens til å vokse seg større og skumlere enn nødvendig hvis du bruker for lang til på å tenke på det. Du klarer det aller meste. Når du er midt i det, det er vanskelig og du har lyst til å gi opp, så klarer du alltid litt til!

Min søster/turkamerat sa det så fint: Når du tror at du er tom for krefter, så har du 70% igjen enda! Før du aner ordet av det, så går du over målstreken og drømmen er nådd. Men du må starte med første steg først!

Drømmen om fagbrevet…

Jeg har også et annet mål, et som faktisk involverer deg. Jeg har nemlig som mål å hjelpe alle ufaglærte i skole og barnehage med å få fagbrev som barne- og ungdomsarbeidere.

Fagbrevet er nemlig den drømmen som er superrealistisk å oppnå. Faktisk er det så realistisk at du kan få det på plass innen rimelig kort tid. Melder du deg på teorikurs nå, kan du være i mål med teoretisk eksamen før Sølvguttene synger julen inn.

Jeg pleier å si at utdannelse er en investering du ikke angrer på, og Bli barne- og ungdomsarbeider er første steg på veien til å den utdannelsen. Årets siste runde med påmelding til Bli barne- og ungdomsarbeider starter på mandag. Det er kun åpent for påmelding i fire dager. Når klokka slår midnatt og vi går inn i 31.juli, da er det for sent.

Er du klar til å ta første steg mot drømmen din?

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: