Barne- og ungdomsarbeider som voksen

Barne- og ungdomsarbeider som voksen er ikke noe problem! Du kan gjøre det som praksiskandidat. Som praksiskandidat så må du ha disse tingene på plass:

  1. minst fem år med arbeidserfaring innenfor yrket du skal ta fagbrev i. Arbeidserfaring inkluderer også frivillig arbeid. Erfaringen må tilsvare 5 år med 100% arbeid
  2. Bestått tverrfaglig eksamen i fagområdet du skal ta fagbrev i. Dette kan du gjøre slik du vil, enten du vil studere på egenhånd, eller gå på kurs.

Det er helt greit å lære pensum på egenhånd, men hvis du har lyst til det så vil vi i Pednettakademiet gjerne hjelpe deg! Du kan lese mer om Bli barne- og ungdomsarbeider her

Det er ikke noe problem å bli barne- og ungdomsarbeider som voksen, men det krever arbeid av deg. Vi vil gjerne hjelpe deg å gjøre det arbeidet litt enklere. Derfor finner du ikke obligatoriske oppgaver hos oss. Du finner heller ikke obligatorisk oppmøte.

Vi har likevel lagt alt til rette for at du skal lære alt du trenger

Vi ønsker nemlig at du skal både bestå eksamen, og ha alt du trenger for å gjøre en knakende god jobb som fagarbeider etter at fagprøven er overstått. Det er derfor du får alt du kunne ønske og trenge av støttemateriell. Ordlister, refleksjonsoppgaver, mulighet til å øve på eksamen, ukentlig live veiledning i Facebookgruppa og mye mer.

Og det er viktig å huske at alt det du legger ned av arbeid, det får du igjen. Fagbrevet lønner seg alltid, både økonomisk (les om lønn her), muligheter på arbeidsmarkedet, og ikke minst kvalitet og sjans til å videreutdanne deg. Til sammenlikning så er det ingenting å tape på å ta fagbrevet.

Det er ikke så viktig om du tar fagbrevet på egenhånd, med hjelp av pednettakademiet eller andre- det viktigste er at du tar det!

Barne- og ungdomsarbeider som voksen

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: