Bli barne- og ungdomsarbeider- Meld deg på nå!

Bli barne- og ungdomsarbeider- Meld deg på nå!

Bli ferdig med eksamen og klar for fagprøven meld deg deg på Bli barne- og ungdomsarbeider nå.

Les mer om kurset her

Bli barne- og ungdomsarbeider- Meld deg på nå!
Bli barne- og ungdomsarbeider

Du kan det du trenger-nå skal du lære deg det på en ny måteles mer her

Du er heldig som har arbeidserfaring fra før. Det betyr at du allerede kan mesteparten av det du må lære for å bestå eksamen. Nå skal du lære det på en ny måte.

For å si det på en annen måte. Du vet hvordan du skal gjøre jobben din. Nå skal du lære hvorfor du skal gjøre det slik!

Dette er kurset som lærer deg pensum og hjelper deg å knytte teorien du trenger til all den erfaringen og kompetansen du har fra før.

Når du er ferdig med kurset, så er du klar til å gå opp til eksamen og bestå med glans. Det har alle tidligere studenter som har gått opp til eksamen gjort, og jeg er så stolt av dem! Nå er det bare fagprøven som står mellom dem og den utdannelsen som de har drømt om

Det kan du også oppleve- men du må investere

Utdannelse er investeringen som du ikke vil angre på!

  • Den kompetansen du får er gull verdt! Du havner i mange situasjoner  i løpet av dagen som krever kunnskap og kompetanse. Du trives bedre på jobben når du vet du gjør en kvalitetsjobb som er til det beste for barna. Kompetanse i jobben er så viktig- både for deg og for barna.
  • Du fortjener faktisk å få anerkjennelse på alt som du kan og har lært deg i løpet av årene. Når du har papirer på kompetansen din, blir det tydeligere at du er en person med mye kunnskap og erfaring. Det gir deg mer anerkjennelse
  • Når du har tatt fagbrevet så har du flere muligheter i jobbmarkedet. Det blir lettere å få den jobben som du ønsker deg. Du kan velge å gå videre på fagskole og fordype deg i et tema. Poenget er at du har frihet til å velge!
  • Er du en av dem som drømmer om fast jobb, så kan det være lettere å få det med fagbrev. Mer og mer nå så ser vi at det blir krav om utdannelse for å kunne jobbe med barn. Det er viktig at du er forberedt når den dagen kommer
  • Du får mer lønn som fagarbeider- lønnstabellen viser at en fagarbeider tjener 50 000 kr mer enn en assistent. Det betyr faktisk 4000 kr mer i måneden før skatt.
Du skal over målstreken- Bli barne- og ungdomsarbeider får deg dit! les mer her

Det er så mange fordeler med å ta teorien på nett- SPESIELT i de spesielle tidene vi lever i nå. Du kan legge opp kursløpet ditt selv, så om du jobber 1 time i uken eller 4 timer i uken så er det helt opp til hva som passer deg.

Du kan også laste ned leksjonen som lydfil, så du kan lytte og lære mens du lager middag, trener, driver med hobby. (Jeg elsker å lytte på kurs mens jeg strikker. Det er helt fabelaktig!)

Du finner ingen obligatoriske innleveringer av noe slag! Du vil treffe på refleksjonsoppgaver, du får lov til å prøve deg på ekte eksamensoppgaver, og hvis du vil så kan du sende dem til meg og få gode tips og tilbakemeldinger, men det er ikke noe du MÅ gjøre. Jeg vet at tidsklemma er et faktum og du har en krevende jobb, så derfor tar kurset hensyn til dette. Du har tilgang til kurset i et helt år, så du kan bruke den tiden du trenger.

Det er DET som gjør Bli barne- og ungdomsarbeider så spesielt!

Og toppen av kransekaka? Jo det er bonuser med en verdi på 5000 kr til sammen- nemlig alle mine beste tips til hvordan du skal rocke livet som voksen student og ikke minst rocke på eksamensdagen- og du får det HELT GRATIS!

Les mer om kurset her

Pednettakademiet samarbeider med Fagforbundet, Norges største fagforbund. Det er vi veldig stolte av! Det betyr at du kan få kurset til halv pris, altså kun 249 kr i måneden! Du finner ikke bedre tilbud enn dette, det er vi villig til å spise hatten vår på!

Og du? Du kan få stipend fra Lånekassen for å ta fagbrevet. Det betyr at du kan gå på kurs uten å slanke lommeboka– finn ut mer om Lånekassen her

Og helt til slutt: Du har angrerett i 14 dager. Det betyr at du kan prøve kurset i to uker. Hvis det ikke er noe for deg så kan du trekke deg. Du får alle pengene tilbake, no questions asked!

Vi snakkes på kurs 🙂

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: