Bli helsefagarbeider nettkurs- for deg som drømmer om fagbrevet

Bli helsefagarbeider nettkurs- et eksamensforberedende kurs for deg som vil ta fagbrevet innen helsefag, er endelig klar for verdenspremiere! Vi er så stolte av dette helt nye nettkurset, og vi er helt sikker på at dette er akkurat det du trenger for å komme i mål med tverrfaglig eksamen i helsefagarbeid. DU kan lese mer om kurset her <—-

Dette er et kurs der alt foregår på nett. Dette fører til at du som student har full fleksibilitet. Du kan studere når og hvor du vil, og trenger du hjelp så er vi her.

Gina hjelper deg over målstreken!

Læreren din heter Gina Helland, og hun er utdannet som spesialsykepleier og lærer. I tillegg til å jobbe innen helse, så jobber hun i voksenopplæringen i Vestland. Der hjelper hun voksne som skal ta fagbrev som helsefagarbeider. Du kan derfor være helt sikker på at du lærer det du skal, og Gina følger deg hele veien til bestått eksamen!

Bli helsefagarbeider nettkurs

Bli helsefagarbeider nettkurs- hva koster det?

Pednettakademiet er opptatt av at en utdannelse ikke skal koste skjorta! Derfor har vi lansert en helt unik abonnementsordning der du kun betaler en lav sum de månedene du faktisk studerer. Når du har bestått eksamen, så melder du deg bare av kurset selv. Det er kjempeenkelt! Så for den nette sum av 499 kr i måneden så får du alt du trenger (og litt til) for å komme deg i mål med bestått eksamen. Med tanke på det lønnshoppet du får når du tar fagbrev, så er dette en investering der du ikke kan tape! (bare se dette innlegget om lønnshopp for barne- og ungdomsarbeidere)

Bli helsefagarbeider er godkjent av Lånekassen, og hvis du vil så kan du søke om stipend og/eller studielån for å studere hos oss.

I tillegg er vi utrolig stolte av å kunne si at vi samarbeider med Fagforbundet! Vi heier nemlig på fagorganisering, og kan derfor tilby Fagforbundets medlemmer hele 50% rabatt på kurset. Det betyr at du kun betaler 249 kr i måneden for å studere hos oss hvis du er Fagforbundsmedlem. I tillegg kan du du søke på stipend hos Fagforbundet. Er du ikke medlem, kan du enkelt bli det. Ta kontakt med din lokale Fagforbundstillitsvalgt for mer informasjon.

Så hva venter du på? Meld deg på Bli helsefagarbeider IDAG!

En tanke om “Bli helsefagarbeider nettkurs- for deg som drømmer om fagbrevet

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: