Brenner du inne med masse spørsmål?

Kanskje aner du ikke hvem du skal snakke med for å få svarene du trenger? Da vil du ikke gå glipp av dette!

Jeg har bestemt meg for å prøve noe nytt og spennende! Jeg vil invitere deg til en live, online Spørretime ikveld. Det har seg nemlig slik at Lånekassen flyttet fristen for å søke om stipend for dette semesteret på grunn av Korona. 

Egentlig gikk fristen ut for å søke om stipend for å ta fagbrevet i mars, men som du vet så var det akkurat da det kokte som verst rundt Koronasituasjonen.

Lånekassen flyttet derfor fristen til idag ved midnatt. Jeg vet det er mange som har lyst til å komme i gang med fagbrevet, og i økonomiske krisetider så er det viktigere enn noen gang. Men mange lar seg stoppe av spørsmål og usikkerhet.

Derfor så inviterer jeg deg til en runde med Spørretimen ikveld klokken 18.00. 

Dette er et tilbud fra meg til deg! Det er helt gratis, helt uforpliktende, ingen kjøpepress i etterkant, jeg vil bare hjelpe deg med å få de svarene du trenger for å ta et valg (og skyndte deg inn til Lånekassen før klokken slår midnatt, slik at du kan få stipend til å dekke utdannelsen din)

Du kan melde deg på Spørretimen her.

Jeg håper vi snakkes i kveld 🙂

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: