Pednett tar til pennen!

Jeg erklærer bloggen herved for ÅPEN!


Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert!

— Pippi Langstrømpe.

Her er planen at det skal komme mange inspirerende, interessante og engasjerende innlegg. Vi snakker både gode historier fra hverdagen i barnehagen og skolen, gode tips og triks, og alt du trenger å vite om praksiskandidatordningen.

Denne bloggen er skrevet av meg til og for deg som jobber som assistent i skole, barnehage eller SFO, og målet mitt er ganske enkelt å gi deg det du trenger for å komme i gang med fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider, og ikke minst gi deg litt underholdning i hverdagen.

Jeg heter Hanne Svendsen, og jeg jobber som pedagogisk psykologisk rådgiver i skole og barnehage. I tillegg driver jeg firmaet Pednettakademiet, der jeg hjelper assistenter med å få fagbrevet. Jeg har lang fartstid bak meg i barnehage, og hjertebarna mine er de barna som utfordrer oss skikkelig med måten de oppfører seg på. Min erfaring tilsier at det er disse barna som trenger oss mest, men som jobber hardest for å holde oss på avstand.

Men nok om det, og nok om meg! Jeg gleder meg til å skrive, og jeg håper du vil følge med meg på reisen inn i bloggens verden!

Vi snakkes 🙂

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: