Få fagbrev som barne- og ungdomsarbeider?

Få fagbrev som barne- og ungdomsarbeider? Les mer her

Det tok Ingvild og Ammna 4 måneder fra de meldte seg på Bli barne- og ungdomsarbeider til de trasket ut av eksamenslokalet. En måned senere fikk de vite at de hadde bestått. Det samme gjaldt for Saifa. Hun meldte seg på i februar, og i juni var hun ferdig. Nå har de bare fagprøven igjen!

Felles for de alle? De er mødre, jobber 100% og de jobbet strukturert og systematisk med kurset. Dette kan også bli deg! Les mer om kurset her

Det er ingen som tvinger deg til å kjøre på i samme tempo som Ingvild, Ammna og Saifa. Du kan melde deg på nå, og ta eksamen i juni 2021 om det passer best. Du har tilgang til kurset i et helt år, så ikke stress. Poenget er at du kan, du må bare ta steget!

Du må legge inn en innsats i en begrenset periode, og lønna for strevet kan du hente resten av livet. Ikke bare i form av muligheter på arbeidsmarkedet, økt kompetanse, anerkjennelse, selvtillit i jobben (lista over fordeler tar aldri slutt!), men til og med helt inn i gullalderen som pensjonist.

Høyere lønn=større pensjonsgrunnlag. Det er ikke uten grunn at fagbrevet er en investering i resten av livet.

fa-fagbrev-som-barne--og-ungdomsarbeider
Bli klar til eksamen på nett!

Onlinekurs er genialt!

Jeg vet at det er mange som er skeptisk til å ta kurs på nettet. De er redde for å kjøpe katta i sekken, redd for å miste motivasjonen, ikke fullføre og dermed kaste penger ut av vinduet, eller kanskje bekymra for å ikke være teknisk anlagt nok.

Det er ingen fare for noen katt i sekk- jeg har nemlig en garanti som sier at du får alle pengene tilbake hvis du av en eller annen grunn vil trekke deg i løpet av 14 dager. Jeg vil at alle mine studenter skal komme i mål, så en slik garanti er både du og jeg tjent med.

Mitt favorittsitat er at du kan det du må kunne allerede. Du har jo lært det gjennom erfaring. Du vet hva du skal gjøre i jobben din, nå skal du få lære hvorfor. Teori kombinert med erfaring er en kraftbombe, og du kommer til å rocke på eksamen! Les mer her

En tanke om “Få fagbrev som barne- og ungdomsarbeider?

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: