Om oss

Vi hjelper deg med fagbrev gjennom Fagbrev på jobb eller som praksiskandidat. Hver eneste dag går tusenvis av assistenter på jobb, og det er mange av dere som har tenkt lenge på det å ta fagbrevet. Det er mange som kjenner på frykt, dårlige erfaringer, manglende tilbud, usikkerhet eller tidsklemma, og derfor lar de drømmen om fagbrevet bare være en drøm. Det synes vi er dumt, og vi har gjort det til vår greie å gjøre noe med dette.


Fagbrev på jobben eller praksiskandidat

Hanne Svendsen- spesialpedagog og gründer

JHanne heter jeg, og jeg hjelper ufaglærte med å ta fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider. Jeg er gründeren bak Pednettakademiet, der jeg har et eksamensforberedende onlinekurs i Barne- og ungdomsarbeiderpensum for voksne som praksiskandidat og Fagbrev på jobb. Jeg jobber også som rådgiver i PPT, og slik møter jeg dyktige og engasjerte ansatte som jobber med barn. Les mer om Bli barne- og ungdomsarbeider her

Jeg vet hvor viktig en utdannelse er for muligheter og trygghet i arbeidslivet. En utdannelse er også viktig for selvtillit og livskvalitet. Sist men ikke minst vet jeg hvor viktig et fagbrev er for kvaliteten på arbeidet du gjør. Det er derfor jeg hjelper assistenter med fagbrevet!

Gina Helland- spesialsykepleier og utdannet lærer

Jeg heter Gina og jobber i voksenopplæringen der jeg hjelper voksne med å få fagbrev som helsefagarbeidere. Jeg er utdannet spesialsykepleier og jeg vet hvor viktig fagkompetanse er for å sikre gode helse- og omsorgstjenester. Fagkompetanse er også viktig for at du skal bli regnet med, trives og utvikle deg i yrket ditt.

Jeg vet at vi vil ha et stort behov for dyktige, kompetente helsefagarbeidere i fremtiden, og derfor hjelper jeg ufaglærte med fagbrevet! Les mer om Bli helsefagarbeider her

Vi har hjulpet mange med fagbrevet. Her på Pednettbloggen kan du lese små historier, få informasjon og inspirasjon til å sette i gang du også!

Er du enig i det du leser? Er du uenig? Har du spørsmål, eller bare vil legge igjen en liten hilsen? Da vil vi gjerne høre fra deg! Har du spørsmål eller tanker som du vil dele, så kan du også sende en e-post til hanne@pednettakademiet.com.

Vi snakkes!

Hilsen Hanne og Gina


%d bloggere liker dette: