Hvordan ta fagbrev på jobb

Hvordan ta fagbrev på jobb? Det høres fint ut, ikke sant? Slippe å ta utdannelsen etter arbeidstid. Få papirer på alt du kan, uten å betale en krone selv. Vel hva hvis jeg kunne fortelle deg at din arbeidsplass kan få betalt av UDIR for å gi deg fagbrevet? At du kan få fagbrevet i arbeidstiden? At du kan starte på fagbrev på jobb etter kun et år med arbeidserfaring? Og at hvis du har jobbet i 80% stilling eller mer, så teller det som fulltid? Og kanskje aller best: Du beholder lønna di gjennom hele perioden hvor du tar fagbrev!

Vi har laget en liten video hvordan du kan ta fagbrev på jobb. Og du? Spør gjerne arbeidsgiveren din om dette er noe som tilbys på din arbeidsplass. Kjenner de ikke til ordningen? Send dem denne linken til denne siden for dette er en ordning for god til å gå glipp av!

Du kan lese mer om ordningen her

Fagbrev gjennom arbeidsplassen din

En viktig del av ordningen er at virksomheten du jobber i må være en godkjent lærebedrift. Det er ikke vanskelig for en virksomhet å bli godkjent, men det er visse kriterier som må fylles. For eksempel så må virksomheten tilby deg en veileder. Dette kan være en annen ansatt i virksomheten. Vi i Pednettakademiet kan veilede virksomheten gjennom prosessen å bli en godkjent lærebedrift. Vi kan også hjelpe med hvordan virksomhetsleder kan søke om tilskudd fra Udir. På den måten vil fagbrevet ikke koste en krone for verken deg eller arbeidsplassen din.

(Og lurer du på hvorfor det er lurt å ta fagbrevet, så er dette innlegget verdt å lese)

Nettopp dette er grunnen til at vi i Pednettakademiet mener at denne ordningen er for god til å takke nei til!

Ta gjerne kontakt for en liten prat.

Vi snakkes 🙂

Hvordan ta fagbrev på jobb

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: