Kjære du som jobber i skole og barnehage

Jeg er så sykt takknemlig for innsatsen du gjør for meg!

I skrivende stund sitter jeg i sofaen. Håret er i en diger «dult» på toppen av hodet. Det nyvaska tøyet har invadert godstolen min, men det er ikke verdt slitet med å få det bretta og lagt på plass.

Jeg er på dag 3 i isolasjon med med arvingene mine. Vi er ute i fjellet, i overkant mye iPad, lek og x antall danseforestillinger. Det er i grunnen veldig koselig.

Yngste arvingen i full fart på vei mot toppen. Kvalitetstiden har aldri vært så langvarig som nå!

Det aller viktigste er at vi er friske og (tilsynelatende) smittefrie. Jeg er så takknemlig for at jeg kan være hjemme i isolasjon uten at jeg må være bekymret for lønna de neste månedene.

Om enten jeg eller noen av mine blir syke, så vet jeg at jeg vil bli tatt vare på av helsevesenet. De har reddet meg før, og vil gjøre sitt beste for å gjøre det igjen.

Vi kunne ikke klart dette uten deg.

Men dette kunne ikke skjedd uten at du som jobber i skole og barnehage hadde gått på jobb hver eneste dag for å ta vare på barn av helsepersonell. Du utsetter deg for smitte og potensiell livsfare, og jeg vil gjerne bruke denne anledningen til å si takk.

Tusen hjertelig takk for at du tar vare på barna til butikkansatte, slik at vi kan kjøpe mat.

Takk for at du tar vare på barna til renholdsarbeidere og yrkessjåfører, barnevernspedagoger og alle andre som gjør en samfunnskritisk jobb.

Jeg synes jeg har en viktig jobb til daglig, både som rådgiver i PPT og i Pednettakademiet. Men det er DU og ikke jeg som fremdeles er på jobb når resten av Norge har gått i dvale. Jeg er viktig, du er uunnværlig

Jeg er så sykt takknemlig for innsatsen du gjør for meg.

Stor avstandsklem fra meg ❤

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: