Ja, det er klart at du kan bli barne- og ungdomsarbeider!

Ja, det er klart at du kan bli barne- og ungdomsarbeider! Av alle valg du tar i løpet av et liv, så er valget om å ta fagbrevet ett du ikke vil angre på. Det finnes en måte som passer for alle. Enten du er travel småbarnsmor, bosatt i de innerste krokene i Norge, opprinnelig fra et annet land, eller har størstedelen av arbeidslivet ditt bak deg- fagbrevet er bare to actions unna.

Jeg møtte ei dame. 62 år var hun, og hele arbeidslivet hadde hun brukt bak en kontorpult. I en alder av 60 hadde hun tatt en helomvending, og fått seg jobb som assistent i barnehage. Nå hadde hun tatt kontakt med meg for å høre om fagbrevet.

Jeg syns det var råkult! Sånne damer står det vanvittig respekt av. Der andre kanskje hadde latt det være med tanken, så tok denne dama action. Nå-to år senere og som 64-åring, så står denne dama med fagbrevet i hånda.

Hvis hun kan bli barne- og ungdomsarbeider, så kan du også det!

Klart du kan bli barne- og ungdomsarbeider!
Ta fagbrev som praksiskandidat!

Det som er så fint, er at du kan ta fagbrevet uten å starte på videregående skole. Det å sette seg på skolebenken passer nemlig ikke for alle. Du har mange muligheter til både hvordan du skal lære pensum, du kan få penger for å betale for kurs, eksamen og fagprøve. Alt du trenger å vite finnes på Google!

Men det er ikke så lett å finne frem til alt du trenger å vite, og mange gir derfor opp før de i det hele tatt har begynt.

Jeg har laget en guide til fagbrevet som praksiskandidat, og den kan du laste ned gratis her . Her finner du det du trenger å vite om hvordan du kan få fagbrevet som praksiskandidat.

Lurer du på om fagbrevet er noe for deg? Da er mitt svar til deg:

DET ER KLART DU KAN BLI BARNE- OG UNGDOMSARBEIDER!

Send meg en melding om du lurer på noe!

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: