Meld deg på Bli helsefagarbeider

Meld deg på Bli helsefagarbeider her.

Lurer du på om du skal ta fagbrevet som helsefagarbeider men bare tanken på skole, innleveringsfrister, oppgaver og eksamen gir deg noia?

Er du gira på å lære faget, klar for kurs og motivert for utdannelse, anerkjennelse og bedre lønn, men når kvelden kommer så er du like pumpa som en slapp ballong etter å ha brukt deg selv hele dagen på jobb?

Kanskje du gjerne skulle gått på kurs men det koster en skjorte og en arm, og på en assistentlønn så har du ikke råd?

Da har jeg løsningen til deg! Meld deg på Bli helsefagarbeider nå! Du kan lese mer om kurset her

HØRES DETTE KJENT UT?

Du vet at du kan mye og du har masse erfaring, men du kommer ikke i gang med fagbrevet…

La oss være ærlige. Du har en jobb som krever veldig mye av deg. Når du kommer hjem om ettermiddagen så er ikke eksamenslesing eller kursing det du har aller mest lyst til. Du er sliten og ønsker å slappe av!

Tanken på skole og utdanning frister heller ikke. Du kjenner du får vondt i magen bare med tanken på eksamen. Så i stedet for å ta steget en gang for alle, så forblir fagbrevet og utdannelsen bare en drøm som du aldri kommer til å nå.

Du vet hva som skal til for å få fagbrevet som praksiskandidat. Kanskje du til og med har meldt deg på kurs. Men så blir det for krevende med masse obligatoriske innleveringer og oppgaver.

Du har ikke tid og overskudd, og så ender du opp med å gi opp.

Jo lengre tid det går, dess verre blir det å komme i gang. Eksamensfrykten blir ikke lettere med årene, og det blir jammen ikke arbeidet heller.

Hanne, kurslederen for Bli barne- og ungdomsarbeider har forresten skrevet et innlegg om når hun strøk på eksamen. Du kan lese det her.

Du trodde at eksamen var det aller verste, men bare det å gå på kveldskurs er jo døden. 

Faktum er at fagbrevet som helsefagarbeider er en døråpner. Et kompetansebevis som både kan gjøre deg sikrere på at du gjør en god jobb for pasienter og brukere. Det er en anerkjennelse av all erfaring og alt du kan. Kanskje du til og med får høyere lønn.

Problemet er ofte at veien til fagbrevet, med alle obligatoriske innleveringer, eksamen og kvelder på kveldsskole gjør at fagbrevet koster mer enn det smaker.

Men hva hvis det fantes en måte å komme i mål med eksamen uten alt stresset og angsten?

Meld deg på Bli-barne- og ungdomsarbeider

Bli helsefagarbeider

…er kurset for deg som jobber fulltid. Her er ingenting obligatorisk- ingen tidsfrister for innleveringsoppgaver. Jeg vil ha deg gjennom og over målstreken. Derfor betaler du kun for kurset så lenge du trenger det!

Du kan lese mer om kurset og melde deg på her

Vi snakkes på kurs!

%d bloggere liker dette: