Påmeldingen til Bli barne- og ungdomsarbeider

Påmeldingen til Bli barne- og ungdomsarbeider starter snart, og jeg inviterer deg til å ta steget mot fagbrevet. Fagbrevet har aldri vært så viktig som nå!

For en start på det nye tiåret det har vært. Jeg vet ikke med deg, men jeg snublet skikkelig over målstreken og inn i ferien i år. Dette har vært halvåret der ansatte i skole og barnehage virkelig har vist hvor mye dere betyr for samfunnet. Det er det ingen tvil om!

Nå har vi gått inn i andre halvår av 2020, og jeg åpner straks dørene til nettkurset Bli barne- og ungdomsarbeider. Startskuddet for påmelding er 27 juli klokken ni om morgenen. Jeg gleder meg!

Det er ikke noe hemmelighet at jeg heier på utdannelse. Jeg kan faktisk ikke komme på en eneste ting som er negativt med utdannelse. Faktisk skal jeg i gang med en ny runde videreutdanning selv nå denne høsten. Det betyr ingenting at jeg har 6 år med universitetsutdannelse. Det er alltid noe nytt å lære!

påmeldingen til Bli barne- og ungdomsarbeider
Påmeldingen til Bli barne- og ungdomsarbeider starter snart!
Fagbrev er kompetanse, trygghet og selvtillit

Både som spesialpedagog og som rådgiver i PPT, møter jeg mange ufaglærte som er utrolig dyktig i jobben de gjør. Du kommer langt med livserfaring, arbeidserfaring og en god dæsj sunn fornuft.

Det er jo nettopp derfor praksiskandidatordningen er så bra. Da får du nemlig sjansen til å legge til teoretisk kompetanse til rekka. Sammen er det en gulloppskrift for å gjøre en knakende god jobb med ungene.

Det handler om den siste lille sikkerheten på at du gjør det rette i vanskelige situasjoner på jobb. Det er den kompetansen som gir deg ekstra utfordringer og ansvar på jobben. Eller som kanskje gjør at kollegaene dine diskuterer og spør om råd hos deg. Ikke minst så er det den ekstra selvtilliten som forteller deg at du gjør en sabla god jobb.

Det er nettopp den kompetansen som mange av de ufaglærte jeg har snakket med savner. Jeg kan snakke om at du får høyere lønn, flere arbeidsmuligheter og trygghet i jobben, men det er kompetansen som mange drømmer om. Å få de papirene på at du kan noe, et bevis på alt du har lært deg gjennom yrkeslivet ditt til nå.

Bli barne- og ungdomsarbeider hjelper deg med nettopp dette.

Så, er du klar for å gjøre en stor investering i deg selv? Da må du stå klar den 27 juli klokken 09.00! Jeg har kun åpent for påmeldinger i fire dager, så det gjelder å være raskt ute. Når dørene er stengt, åpner jeg ikke før etter jul!

Spørsmål? Send meg en e-post eller en melding via messengerfunksjonen her på siden!

Vi snakkes 🙂

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: