Tilbake til hverdagen!

Igår var endelig den store dagen her. Julie, min yngste på 5 skulle tilbake i barnehagen igjen. Dette hadde hun ventet lenge på, og hele jenta vibrerte fra det sekundet øyelokka poppet opp går morges.

Jeg vet at det er mange delte meninger om barnehagestart akkurat nå. Det er mange som jobber i barnehage som er bekymret for hvordan dette skal fungere. Mange ansatte føler seg nedvurdert, som om betydningen av smittevern ikke gjelder for dem.

Dette er ikke et innlegg for å kaste meg inn i den debatten. Min arbeidsdag foregår fremdeles i tryggheten innenfor mine fire vegger. Det ville derffor vært fryktelig feil av meg å si noe om både det ene eller det andre.

Dette er et innlegg for å hylle alle dere som tar i mot et helt land av spente barnehagebarn.

Jeg er helt imponert av den sinnsykt gode jobben dere gjør i barnehagene rundt om hele Norge. På en minimal tid, uten ekstra ressurser har dere kastet dere rundt og laget en (så nær som mulig) smittetrygg hverdag for mine og andres barn.

Jeg fikk god tid til å forberede Julie for den nye barnehagehverdagen. Før den store dagen så fikk jeg en lang e-post med beskrivelser av hvordan dagene vil bli fremover.

Alt fra hvilken port vi skal gå inn til klokkeslett som var satt av til å ta imot barnet mitt. Jeg kjente meg trygg, og jeg vet at barnehagen vår har gjort et solid arbeid for å gjøre barnehagen et trygt sted å være.

Men det var ikke dette som preget både meg og Julie når vi endelig kunne trø gjennom porten. Det som preget oss, og som rørte meg langt inn i hjerterota, det var den feststemningen som møtte oss.

Til tross for bekymringer, varierende følelser, smittefrykt og en arbeidshverdag med sterke begrensninger og pålegg, så sto de voksne i barnehagen og jublet fordi ungene var tilbake.

Julie løp mot personalet, og de gode, herlige og varme ansatte sto klar med åpne armer. Jeg sto og så på at jenta mi fikk verdens største bamseklem, Korona eller ikke. Det varmer er mammahjerte!

Jeg er rørt og takknemlig for at dere gjør den innsatsen dere gjør nå alle barnehagefolk! Jeg vet hva dere ofrer for oss, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye dere betyr for både meg som mamma og barnet mitt! 

DERE ER RÅGODE!! 🤩

Hva tenker du på?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: